Gaivus želė desertas šventėms

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pienas, 0.5 litro
- Cukrus, 100 gramų
- Želatina, 1 pakelis
- Želė, citrinų skonio, 1 pakelis
- Vanilinis cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Citrinos, tarkuota žievelė, 1 butelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Į stiklinę suberkite želatiną ir užpilkite pienu. Palaikykite apie 20 minučių. Tada kaitinkite puode su likusiu pienu ant mažos ugnies, nuolat maišant, kol želė ištirps. Tada nuimkite nuo ugnies, suberkite cukrų, sudėkite citrinos žieveles, išmaišykite ir atvėsinkite. Paruoštą pieną supilkite į deserto indelius ir padėkite sustingti. Ant viršaus supilkite paruoštą ir atvėsintą citrinų skonio želė ir vėl padėkite sustingti (baigiant stingti galima pspuošti citrinos griežinėliu ar kitais vaisiais).
Gaivu ir labai skanu!
» Rašyti komentarą