Gaivus želė desertas šventėms

Gaivus želė desertas šventėms
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 0.5 litro
  • Cukrus, 100 gramų
  • Želatina, 1 pakelis
  • Želė, citrinų skonio, 1 pakelis
  • Vanilinis cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Citrinos, tarkuota žievelė, 1 butelis
Gaminimo instrukcija:

Į stiklinę suberkite želatiną ir užpilkite pienu. Palaikykite apie 20 minučių. Tada kaitinkite puode su likusiu pienu ant mažos ugnies, nuolat maišant, kol želė ištirps. Tada nuimkite nuo ugnies, suberkite cukrų, sudėkite citrinos žieveles, išmaišykite ir atvėsinkite. Paruoštą pieną supilkite į deserto indelius ir padėkite sustingti. Ant viršaus supilkite paruoštą ir atvėsintą citrinų skonio želė ir vėl padėkite sustingti (baigiant stingti galima pspuošti citrinos griežinėliu ar kitais vaisiais).

Gaivu ir labai skanu!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą