Gaivus varškės torčiukas

Gaivus varškės torčiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sausainiai, 150 gramų
  • Slyvos, džiovintos, 50 gramų
  • Riešutai, 1 sauja
  • Sviestas, 90 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Grietinėlė, riebi, 500 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina, 3 valgomieji šaukštai
  • Želė cukrus „Multi“, 2 valgomieji šaukštai
  • Braškės, 200 gramų
Papuošimui:
  • Vaisiai, 400 gramų
  • Uogos
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.

  2. Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.

    Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.

    Pastatyti į šaldytuvą.

  3. Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vilte
2015-09-01 07:55
Tau