Gaivus šokoladinis pyragas


- Bananai, 2 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Persikai, ar abrikosai, džiovinti, 100 gramų
- Jogurtas, tirštas, 0.5 litro
- Vanduo, 1 stiklinė
- Citrinos rūgštis
- Sviestas, 100 gramų
Dar reikės:
Biskvito plokštės, 3 vnt
Plaktos grietinėlės bei konservuotų vyšnių papuošimui
Stiklinėje vandens ištirpinkite apie 3 šaukštus cukraus ir porą žiupsnelių citrinos rūgštelės. Gautu tirpalu šaukštu aplaistykite biskvito plokštes (neperliekite, nes per drėgnas pyragas irs ir gražiai nesipjaustys). Džiovintus vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, po to susmulkinkite, bananus supjaustykite riekelėmis. Aptepkite biskvitus jogurtu, berkite vaisius, biskvito plokštes dėkite vieną ant kitos. Viršutinę plokštę apliekite šokoladu. Šokoladui pagaminti išlydykite sviestą, kakavą ir cukrų, išmaišykite šiek tiek užpylę verdančio vandens. Tada supilkite į išlydytą sviestą ir pamaišykite. Liekite dar karštą šokoladą ant viršutinio biskvito. Kai pravės, papuoškite konservuotomis vyšniomis ir plakta grietinėle.
2010-01-13 14:16


2009-12-01 15:49

2009-10-11 18:44

2009-07-08 13:36
Receptai yra receptai, nebūtinai reikia išrast pačiam viską, biskvitas čia kaip ir kiti produktai, kurių reik receptams. Teisingai, receptus ir skaitom tam, kad galėtume pasigamint visą pyragą, o čia visas pyragas ir yra. Vo.



2011-01-25 19:22
ngvai pasidaro?