Gaivus mango desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mango, 1 vienetas
- Grietinėlė, riebi, 200 mililitrų
- Pienas, 100 mililitrų
- Migdolai, (nebūtina), 30 gramų
- Cukrus, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mano vaisių nulupti, supjaustyti ir sutrinti virtuviniu kombainu ar smulkintuvu.
Grietinėlę ir pieną gerai išplakti plaktuvu kartu su cukrumi bei gerai išmaišyti su mango mase. Gautą masę sudėti į šaldymo indą ir padėti kelioms valandoms į šaldymo kamerą.
Labai tinka patiekti su migdolų riešutais ar migdolų plokštelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2022-02-27 04:27