Gaivus grietinėlės desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Šokoladas, juodas, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
- Sausainiai, 100 gramų
- Romas, arba brendis, 1 valgomasis šaukštas
- Avietės, geriau šaldytos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.
» Rašyti komentarą