Gaivus desertas su vaisiais

Gaivus desertas su vaisiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Jogurtas, natūralus, 125 gramai
  • Želatina, 1 arbatinis šaukštelis
  • Želė, pakelis, 1 vienetas
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vaisiai, bananai, obuoliai, uogos ar kt., 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Paruošti želė pagal pakuotėje pateiktą aprašymą.

Želatiną užpilti 150 g vandens ir palikti 30 - 40 minučių išbrinkti. Garų vonelėje kaitinti išbrinkusią želatiną, kad ištirptų granulės.

Į kiekvieną taurę dėti vaisių ir pilti pagamintos želė. Paverstas taures dėti į šaldytuvą stingti (taures į ką nors atremti, jog neišbėgtų skystis).

Jogurtinės želė ruošimas. Jogurtą sumaišyti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, supilti želatinos masę ir viską gerai išplakti. Jogurto mase užpildyti taures, kuomet želė su vaisiais jau yra sustingusi.

Receptą atsiuntė: Alma
» Rašyti komentarą