Gaivus desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Šokoladas, juodasis, be priedų, 50 gramų
- Braškės, šaldytos, 6 vienetai
- Želė, aviečių, pakelis, 1 vienetas
- Želė, kivių, pakelis, 1 vienetas
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Atsišildyti braškes.
Į desertines stiklines supilstyti aviečių želė, įdėti po 1 braškę ir užšaldyti.
Tada užpilti kyvių želė ir vėl užšaldyti.
Išsiplakti grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Dėti plaktą grietinėlę ant užšąlusios želė ir užtarkuoti šokoladą.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-16 18:07
Noreciau paklausti, o butinai reikia deti braske ar galima kazko kitko ideti?
2011-01-12 16:41
buvo labia skanu labai geras receptas 

2010-12-05 09:35
reik kada daryti labai skanai atrodo o kai da zele yra tai isvis




2010-07-14 20:17
Labai patiko tik antra karta kai dariau nedejau braskiu.



2015-02-24 00:55