Gaivus desertas

Gaivus desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Šokoladas, juodasis, be priedų, 50 gramų
  • Braškės, šaldytos, 6 vienetai
  • Želė, aviečių, pakelis, 1 vienetas
  • Želė, kivių, pakelis, 1 vienetas
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Atsišildyti braškes.
Į desertines stiklines supilstyti aviečių želė, įdėti po 1 braškę ir užšaldyti.
Tada užpilti kyvių želė ir vėl užšaldyti.
Išsiplakti grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Dėti plaktą grietinėlę ant užšąlusios želė ir užtarkuoti šokoladą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
.
2015-02-24 00:55
Aš irgi nesuprantu to žele su grietinele fenomeno nu nevalgomas derinys, jei jį išvis galima deriniu pavadinti, žele nuo tos grietinėlės rodos kažkokia karti, tarsi pasenusi Žymiai skanesnis variantas yra žele su vaniliniu pudingu, tuo iš pakelio. Galima įdėti vaisių. Ir labai gražiai atrodo, kai sudedi tą pudingą į stiklinį didelį indą ir užpili stingstančia žele - kai sušąla, atrodo kaip koks paslėptas lobis ar brangakmenis viduj Pabandykit, nes tikrai geresnis tas variantas
Mhm
2011-04-16 18:07
Noreciau paklausti, o butinai reikia deti braske ar galima kazko kitko ideti?
Danielė
2011-01-12 16:41
buvo labia skanu labai geras receptas
Neringa
2010-12-05 09:35
reik kada daryti labai skanai atrodo o kai da zele yra tai isvis
kAROLINA
2010-07-14 20:17
Labai patiko tik antra karta kai dariau nedejau braskiu.