Gaivios vištienos salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, file, virta, 300 gramų
- Vynuogės, besėklės, 200 gramų
- Salierai, stiebai, 100 gramų
- Pistacijos, skrudintos, be kevalo, 1 sauja
- Mėta, šviežios, smulkintos, 1 saujelė
- Majonezas, 0.5 stiklinės
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Paprika, raudona, 0.5 vieneto
- Aliejus
- Salotos, (lėkštei iškloti)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Filė supjaustyti griežinėliais, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 15 minučių. Pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
Salierų stiebus supjaustyti griežinėliais, paprikas -kubeliais, smulkiai pjaustyti mėtas,per pusė supjaustyti vynuoges (pusė pasilikti papuošimui), supjaustyti skiltelėmis. Viską išmaišyti su nedideliu kiekiu majonezo.
Į lėkštę, išklotą salotų lapais gražiai išdėliokite iškeptą vištieną, tada sudėkite mišrainę. Aptepkite viršų majonezu ir gražiai išdėliokite likusias vynuoges.
Skanaus
» Rašyti komentarą