Gaidžio sparnai


- Česnakai, 1 vienetas
- Vištų sparneliai, 5 vienetai
- Sojos padažas
- Tabasko padažas
Šie sparneliai yra greitai paruošiami, labai gero skonio, ypač tinka užkandžiams.
Papildomai reiks:
majonezo
citrinos
balto vyno šaukšto
medaus šaukšto
druskos
pipirų
Pirma pasiruoškite marinatą: sumaišykite keturis šaukstus sojos, du arbatinius šaukstelius tabasco ir gerai ištrinkite sparnelius, įdekite į šaldytuvą porai valandų. Gerai įkaitinkite orkaitę 220C, ištepkite kepimo indą aliejumi ir padenkite kepimo popieriumi ar folija. Sudėkite sparnelius, pripjaustykite česnako ant viršaus, pabarstykite druska. Kepkite tol, kol gražiai paruduos bei apskrus. Iškepus pabarstykite žolelėmis ir pipiriukais.
Skanaus :)
Labai greita, paparasta ir labai skanu su šiuo padažiuku:
(majonezo šaukštas, balto vyno šaukštas, medaus šaukštas, garstyčių šaukštelis, citrinos sulčių keli lašeliai).
2011-02-15 09:02


2010-09-28 10:28

2010-01-29 00:32

2009-08-25 21:51





2011-04-08 12:58
Labai geras receptukas, mano vyras dievina šiuos sparnelius, o aš gaunu daug komplimentų... Ačiū už receptą