Gabrielės tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Pienas, 0.5 litro
- Jogurtas, 800 mililitrų
- Sausainiai, kakaviniai, pakelis, 2 vienetai
- Citrinos rūgštis, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Grietinė, 200 gramų
- Želatina, 5 valgomieji šaukštai
- Želė, pakeliai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Iš vakaro pasigaminti 3 spalvų želė.
5 šaukštus želatinos užmerkti puse litro pieno. Maždaug po valandos kaitinant ir maišant tirpinti pieną su želatina, sudėti cukrų ir maišyti toliau bet neužvirinti, tada nukelti nuo ugnies ir ataušinti, kol atauš.
Spalvotą želė supjaustyti gabalėliais. Perlaužti sausainius į keturias ar šešias dalis. Į indą supilti jogurtą ir grietinę ir gerai sumaišyti, paragauti, jei per mažai cukraus ir rūgšties, įdėti ir išmaišyti, tada supilti atšalusį pieną su želatina maišyti, supilti sulaužytus sausainius ir supjaustytą spalvotą želė. Atsargiai išmaišyti šaukštu ir supilti į torto formą, padėti į šaldytuvą.
Ryte papuošti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-12-27 05:16
Na visi tortai sausainiai cheminiai, ar sunku pačiai pagrindą išsikepti
2016-03-07 23:11
Bandžiau,mano skoniui neblogas,o dukrai nepatiko visiškai
2016-02-17 08:33
Nusirasiau recepta pabandysiu
2015-08-13 13:47
Taip skaniai atrodo, bet bijau gamint, nes jaučiu išeis šnipštas.
2018-08-01 21:01