Gabijos balandėliai

Gabijos balandėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kopūstai, 1 vienetas
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai, 200 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 350 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus
  • Grietinė, (padažui)
  • Kečupas, (padažui)
Gaminimo instrukcija:

Paverdame kopūstą, kad lapai suminkštėtų ir eitų juos nuimti (apie 10-13 min.).
Išverdame ryžius ir sumaišome su kiaulienos faršu, smulkiai supjaustytu svogūnu, kiaušiniu, pagardiname prieskoniais ir viską gerai išminkome.
Paruoštą faršo ir kiaušinio mišinį įvyniojame į kopūsto lapus.
Kopūsto lapus reikia lankstyti kaip voką.
Suvyniotus balandėlius pakepinti keptuvėje su aliejumi, kad šiek tiek apskrustų.
Padažui kečupą, į grietinę įmaišytus miltus sudėti į puodą, supilti pieną, kai užvirs padažas, sudėti balandėlius ir troškinti apie 40-60 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Gabija
» Rašyti komentarą