Gabijos balandėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Kopūstai, 1 vienetas
- Ryžiai, ilgagrūdžiai, 200 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 350 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 2 stiklinės
- Druska
- Aliejus
- Grietinė, (padažui)
- Kečupas, (padažui)
Gaminimo instrukcija:
Paverdame kopūstą, kad lapai suminkštėtų ir eitų juos nuimti (apie 10-13 min.).
Išverdame ryžius ir sumaišome su kiaulienos faršu, smulkiai supjaustytu svogūnu, kiaušiniu, pagardiname prieskoniais ir viską gerai išminkome.
Paruoštą faršo ir kiaušinio mišinį įvyniojame į kopūsto lapus.
Kopūsto lapus reikia lankstyti kaip voką.
Suvyniotus balandėlius pakepinti keptuvėje su aliejumi, kad šiek tiek apskrustų.
Padažui kečupą, į grietinę įmaišytus miltus sudėti į puodą, supilti pieną, kai užvirs padažas, sudėti balandėlius ir troškinti apie 40-60 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą