Florentinai

Florentinai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kondensuotas pienas, 1 stiklinė
  • Vaisiai, džiovinti (razinos, spanguolės, cukatos), 200 gramų
  • Dribsniai, šokoladiniai, 100 gramų
  • Saulėgrąžos
  • Sezamo sėklos
  • Kukurūzų dribsniai, 150 gramų
  • Riešutai, (graikiški, žemės, migdolai ir pan.)
Gaminimo instrukcija:

Orkaitę įjungiam iki 190°C temp. , pasiruošiam kepimo formą, kurioje kepsime. Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi. Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje. Visus ingredientus sudedame į dubenį, užpilame kondensuotą pieną, sumaišome. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene. Gautą masę pilame į paruoštą skardą. Kepame apie 15 - 30 min. Kai florentinai atvės, gražiai juos supjaustome. Tiesa, aš pati nemėgstu razinų, bet šių sausainukų neįsivaizduoju be jų. Jos labai čia tinka ir visai man netrukdo, skonio nelabai jaučiasi :)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą