Figos pataluose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota bemielė, 1 gabalas
- Figos, džiovintos, 1 sauja
- Graikiniai riešutai, 1 saujelė
- Medus, (pagal skonį)
- Sūris, DŽIUGAS, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Tešla atšildoma ir supjaustoma keturkampiais gabaliukais, jais išklojamos formelės (paprasčiausios skirtos keksiukams).
Figos pražydinamos – supjaustomos į kelias dalis – 6 ar 8 – priklausomai nuo figos dydžio.
Figas sudėti ant tešlos gabaliukų, į viduriuką įdedamas lašelis (žirnio dydžio) medaus, ant jo - riešuto gabaliukas ir viskas apibarstoma sūriu. Kepama iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą