Figos pataluose

Figos pataluose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota bemielė, 1 gabalas
  • Figos, džiovintos, 1 sauja
  • Graikiniai riešutai, 1 saujelė
  • Medus, (pagal skonį)
  • Sūris, DŽIUGAS, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla atšildoma ir supjaustoma keturkampiais gabaliukais, jais išklojamos formelės (paprasčiausios skirtos keksiukams).

  2. Figos pražydinamos – supjaustomos į kelias dalis – 6 ar 8 – priklausomai nuo figos dydžio.

  3. Figas sudėti ant tešlos gabaliukų, į viduriuką įdedamas lašelis (žirnio dydžio) medaus, ant jo - riešuto gabaliukas ir viskas apibarstoma sūriu. Kepama iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: silvija
» Rašyti komentarą