Fettucine Alfredo padažas su vištiena

Fettucine Alfredo padažas su vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, krūtinėlė, 2 vienetai
  • Sviestas, 55 gramai
  • Grietinėlė, riebi, 235 gramai
  • Sūris, tarkuotas, "Džiugas", 120 gramų
  • Petražolės, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite vištienos krūtinėlę nedideliais gabalėliais ir pakepkite ant vidutinės ugnies su druska, pipirais ar kitais mėgstamais prieskoniais, kol apskrus.

  2. Kitoje keptuvėje ištirpdykite sviestą ant nedidelės ugnies. Įpilkite grietinėlę ir lėtai maišykite 5 minutes, tada suberkite česnaką ir sūrį ir greitai išmaišykite. Galiausiai apibarstykite padažą petražolėmis.

  3. Patiekite su spagečiais ar kitais mėgstamais makaronais.


    Gero apetito!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Viltė Sinkevičiūtė
» Rašyti komentarą