Fettuccine bolognese

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Laurų lapai, lapai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sviestas, 50 gramų
- Morkos, 2
- Vanduo, 1 stiklinė
- Mėsa, malta, 700 gramų
- Sūris, parmezano, 50 gramų
- Spageti, 1 pakelis
- Vynas, baltas, 0.5 stiklinės
- Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Salierai, stiebas, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, konservuoti, be odelės, 3 stiklinės
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Aliejuje su sviestu pakepiname smulkintą svogūną ir morkas. Sudedame salierą, druską, pipirus ir kepiname, kol viskas gražiai pagelsta.
Sudedame faršą, apkepiname, supilame vyną, pastą, vandenį, įmetame lauro lapelį, išmaišome ir paliekame viską troškintis apie 1 - 1,5h. Prieš baigiant troškinti įberiam muskato riešuto.
Ant virtų spageeti makaronų užtarkuojam parmezano sūrio, pilam padažą ir dar užtarkuojam parmezano sūrio.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą