Fettuccine bolognese

Fettuccine bolognese
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Laurų lapai, lapai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sviestas, 50 gramų
  • Morkos, 2
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Mėsa, malta, 700 gramų
  • Sūris, parmezano, 50 gramų
  • Spageti, 1 pakelis
  • Vynas, baltas, 0.5 stiklinės
  • Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Salierai, stiebas, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorai, konservuoti, be odelės, 3 stiklinės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliejuje su sviestu pakepiname smulkintą svogūną ir morkas. Sudedame salierą, druską, pipirus ir kepiname, kol viskas gražiai pagelsta.

  2. Sudedame faršą, apkepiname, supilame vyną, pastą, vandenį, įmetame lauro lapelį, išmaišome ir paliekame viską troškintis apie 1 - 1,5h. Prieš baigiant troškinti įberiam muskato riešuto.

  3. Ant virtų spageeti makaronų užtarkuojam parmezano sūrio, pilam padažą ir dar užtarkuojam parmezano sūrio.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Elina
» Rašyti komentarą