Fermentinio sūrio vyniotinis su faršu

Fermentinio sūrio vyniotinis su faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Majonezas, 250 mililitrų
  • Pienas, 350 gramų
  • Prieskoniai, be druskos, faršui
Gaminimo instrukcija:

Sūris sutarkuojamas, išplakami kiaušiniai, į juos suberiamas tarkuotas sūris ir majonezas, viskas gerai išmaišoma ir supilama į kepimo skarda išklotą kepimo popieriumi. Pašauname į įkaitintą orkaitę (150-160 laipsnių temperatūros) ir kepame 20-30 min. kol viršus truputį pagelsta. Tuo tarpu, kol kepa, pasiruošiam faršą, aš naudoju kiaulienos, bet tinka bet koks, kurį mėgstate. Į faršą pridėti prieskonių, skiltelę česnako, baziliko (smulkinto), druskos nededame. Tiesa dar truputį į faršą įpilu virinto šalto vandens, kad būtų sultingesnis. Iškepusį paplotį išimame iš orkaitės, atvėsiname, bandome atsargiai atplėšti nuo kepimo popieriaus iš visų pusių, jei prilipo prie jo, tai atsargiai peilio pagalba atplešiame. Patį paplotį paliekame ant popieriaus. Tada ant viršaus per visą paplotį išklojame faršą ir susukame vyniotinį. Popierių, aišku, nereikia vynioti. Vyniotinį įdėti į pailga kepimo indą, suteptą aliejumi ir šauti į orkaitę dar 30-40 min (t. 180-190 laipsnių). Patiekti su šviežiu daržovių sulotomis. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurgita
2015-03-18 17:52
Kazkas pamirso suri pamineti surio viniotinis ir be surio
genute
2011-03-30 09:39
sita kepini darau jau apie du metus visom progom visi labai giria jis tikrai skanus!!!! skanus ir karstas ir saltas.
joranas
2011-03-29 17:04
Tikrai labai skanus,jo pavadinimas "vyniotinis-viliotinis ,prizininkas buvo kai ejo laida "usitiksime IKI",sveikinu jei Marija yra tikroji recepto autore.
Laima
2011-03-28 21:25
Kad tai yra kaloringa, tai tikrai bet skanu taipogi saltas irgi saknus.....
Lince
2011-01-13 15:08
kurioje vietoje jis cia riebus? Labai jis skanus