Fazano troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 0.5 kilogramo
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Morkos, 350 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Pomidorų padažas, 40 gramų
- Pienas, 100 gramų
- Druska
- Fazanas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną).
Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies.
Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno.
Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio.
Viskas patroškinama apie 15 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-02 20:03
Įdomu, ar gautųsi skaniai su paprasta mėsa, pvz kiauliena? Nelabai norisi to fazano gaudyt 

2011-03-05 18:54
Ir aš norėčiau paragaut... 

2011-03-01 23:13






2011-02-06 19:31
Josefai, virs komentaru spausk "Tavo foto" ir ikelk, gi paprasta. Labai norisi pamatyti kas tau gavosi.
oku:

2015-01-12 23:33