Faršu įdarytos bulvės su keptom cukinijom ir daržovių padažu

Faršu įdarytos bulvės su keptom cukinijom ir daržovių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, didelės, 5 vienetai
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaulienos faršas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, bulvėms, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, maltai mėsai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukinijos, riekutėmis, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Nuluptas ir perpjautas bulves, bei cukinijų ritinėlius išskobti ir apibarstyti bulvių prieskoniais.
Į maltą mėsą suberti maltos mėsos prieskonius, miltus, krakmolą, įmaišyti kiaušinį.
Iš faršo formuoti kukulius ir dėti ant kiekvienos bulvės, o ant mėsos kukulio dar uždėti po tarkuotos bulvės „kepurę“.
Šalia, toje pačioje skardoje išsikepti cukinijų žiedus.
Į cukinijų žiedus, jau lėkštėje, sudėti keptas bulves, arba juos padėti šalia bulvių ir supilti padažą.
Užpilą aš gaminu sutarkuodama po gabaliuką rudeninių daržovių - svogūno, moliūgo, cukinijos, patisono, paprikos, saliero, pridėdama prieskonių bei užvirdama su šlakeliu grietinėlės.
Gražiai paserviravus tiktų Kalėdoms, ar Naujų sutikimui.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Martyas
2013-10-19 11:25
as net nezinau skonio net ne ragavau