Faršu įdarytos bulvės su keptom cukinijom ir daržovių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, didelės, 5 vienetai
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, bulvėms, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, maltai mėsai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukinijos, riekutėmis, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Nuluptas ir perpjautas bulves, bei cukinijų ritinėlius išskobti ir apibarstyti bulvių prieskoniais.
Į maltą mėsą suberti maltos mėsos prieskonius, miltus, krakmolą, įmaišyti kiaušinį.
Iš faršo formuoti kukulius ir dėti ant kiekvienos bulvės, o ant mėsos kukulio dar uždėti po tarkuotos bulvės „kepurę“.
Šalia, toje pačioje skardoje išsikepti cukinijų žiedus.
Į cukinijų žiedus, jau lėkštėje, sudėti keptas bulves, arba juos padėti šalia bulvių ir supilti padažą.
Užpilą aš gaminu sutarkuodama po gabaliuką rudeninių daržovių - svogūno, moliūgo, cukinijos, patisono, paprikos, saliero, pridėdama prieskonių bei užvirdama su šlakeliu grietinėlės.
Gražiai paserviravus tiktų Kalėdoms, ar Naujų sutikimui.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-19 11:25