Faršu įdarytos bulvės

Faršu įdarytos bulvės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 6 – 8
  • Mairūnas
  • Margarinas, 50 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Batonas, riekės, 2 vienetai
  • Druska
  • Mėsa, faršas, 300 gramų
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Įdarui į mėsą sudėti susmulkintus svogūnus, sutarkuotą morką, piene išmirkytą bei nuspaustą pyragą, užbarstyti mairūnų, druskos ir išminkyti.
Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro.
Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves ir supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą.
Troškinti 20–25 minutes.
Valgyti su agurkais arba salotomis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Tutsi
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nijolė
2019-08-30 16:57
Kur dedate bulves išskobus jas. Tur būt kažkur panaudojate, jug neišmesi į atliekas
Rasa
2015-11-11 18:13
Gaminu tik su zaliom bulvem ir orkaitej kepu
Linas
2015-02-19 09:04
Pabandykite vietoj mėsytės dėt grybų,žuvies,kepintu morkyčiu.Mano šeimoje tai tradisinis kūčių patiekalas.Ydara darom iš visko ka gamini šventiškam stalui.Gaunasi super skaniai.
Valerija
2015-02-16 15:24
Taip paruoštas bulvytes geriau kepti orkaitėje,galima kepti ir su nevirtom bulvėm tik prieš kepimą jas reikia apšlakstyti aliejumi sumaišytu su norimais prieskoniais. skanaus
Laima
2015-02-15 18:36
Gaqminu su zaliom bulvem ir grybu padazu,laaabai skanu