Faršu įdaryti riestainiai

Faršu įdaryti riestainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Malta mėsa, 500 gramų
  • Riestainiai, 200 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Prieskoniai, Vegeta, 2 žiupsneliai
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Riestainius užpilame pienu ir paliekame išbrinkti.

  2. Svogūną įtarkuojame į faršą, beriame prieskonius, įmušame kiaušinį.

  3. Riestainius ištraukiame iš pieno, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, į vidurį įdedame faršo su kaupu ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą