Faršu įdaryti makaronai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Makaronai, vamzdeliai, 6 vienetai
- Pievagrybiai, 6 vienetai
- Sūris, 100 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:
Makaronus verdame pasūdytame vandenyje 10 min.
Pievagrybius ir svogūną susmulkiname ir pakepame keptuvėje su sviestu bei faršu. Viską pagardiname kiaulienos prieskoniais ir juodaisiais pipirais. Šios masės prikemšame į makaronus. Juos sudedame į skardą, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame orkaitėje, kol sūris apkeps.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-06-10 16:19
O AS VISAI NE TAIP DARAU,VISU PIRMA MAKARONU NEVERDU,PAS MUS UK NET ANT PAKELIO RASO,KAD NEREIK VIRT,FARSO NEKEPINU,IDARAU ZALIU,VISKA SUDEDU I STIKLINI INDA(SKARDA)SUDEDU IDARYTUS MAKARONUS UZPILU GRIETINELES-SVIESTO PADAZU,IR I ORKAITE APIE 40 MINUCIU PRIES BAIGIANT KEPT APIBARSTAU SURIU!!!VUALIA SKANAUS 

2013-04-15 10:04
Kokie čia makaronai minimi, kad juos galima priukimšti. Apie tokius dar nebuvau girdėjusi?
2013-03-25 11:57
SKANIAI ATRODO 

2011-05-23 23:57
Ieva tie makaronai vadinasi kaneloni,ar caneloni,ant pakelio pardej paziurek,tikrai rasi
2013-08-13 13:11