Faršu įdaryti baklažanai

Faršu įdaryti baklažanai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 3 vienetai
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Migdolai, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 600 gramų
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 33 proc., 100 mililitrų
  • Sūris, tarkuoto, 200 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, kiti
Gaminimo instrukcija:

Baklažanus perpjaukite per pusę. Sėklas išvalyti, o minkštimą supjaustyti kubeliais.
Pakepinti keptuvėje svogūną, po to sudėti mėsą ir kepinti apie 5 minutes. Pridėti baklažanų minkštimą, prieskonius, pomidorų padažą ir kepinti dar apie 10-15 minučių.
Galiausiai įmaišyti grietinėlę ir sutrintą česnaką.
Pridėti šios masės į baklažanus ir apibarstyti sūriu bei smulkintais migdolais.
Kepti 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ANTANAS
2017-09-27 10:52
Jums baklažanas - pienas katei...