Faršu įdaryta cukinija

Faršu įdaryta cukinija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Čiobreliai, džiovinti
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, 2 vienetai
  • Pomidorai, nebūtina, 2 vienetai
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Pienas, pabarstymui, 150 gramų
  • Druska
  • Cukinijos, 6 vienetai
  • Mėsa, faršas, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Cukinijas nuplauti, perpjauti pusiau, išskobti, pabarstyti druska ir, sudėjus į kepimo skardą (išklota kepimo popieriumi), padėti į šoną.

Tuomet pasiruošti įdarą: pakepinti faršą, įspausti česnaką, sudėti kubeliais pjaustytas paprikas, pievagrybius. Po to sudėti kubeliais pjaustytus pomidorus (prieš tai juos porai sekundžių įmesti į verdantį, pakišti po šaltu vandeniu ir nulupti odelę).

Viską troškinti, pagardinti prieskoniais.

Įdarą sudėti į cukinijų puseles ir viską pašauti į įkaitintą iki 200°C temperatūros orkaitę. Kepti 10 - 15 minučių.

Tada cukinijas apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti, kol sūris išsilydys.


P.S. Galima į cukinijas dėti ir cukinijų išskobtą masę.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Gabrielė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
[email protected]
2017-08-18 23:24
Cukinija