Faršo vyniotinis

Faršo vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krapai, pundelis, 1 vienetas
  • Petražolės, pundelis, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.

Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių. Vyniotinį stipriai suvynioti į foliją ir kepti įkaitintoje 200 °C temperatūroje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir kepti dar 10 minučių.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą