Faršo vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krapai, pundelis, 1 vienetas
- Petražolės, pundelis, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių. Vyniotinį stipriai suvynioti į foliją ir kepti įkaitintoje 200 °C temperatūroje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir kepti dar 10 minučių.
» Rašyti komentarą