Faršo užkepas su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 800 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Sūris, 50 gramų
- Marinuotos voveraitės, 1 sauja
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 3 skiltelės
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Faršą pagardinkite prieskoniais, įspauskite česnako, sutarkuokite morką. Gerai išmaišykite.
Dėkite į nedidelį kepimo indą, pateptą aliejumi.
Viršųs patepkite majonezu, dėkite supjaustytą svogūną, marinuotas voveraites ir pabarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 200 C laipsnių temperatūroje valandą.
» Rašyti komentarą