Faršo blyneliai

Faršo blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Sūris, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Prieskoniai, Vegeta, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Fermentinį sūrį sutarkuojame, įmušame kiaušinius, dedame majonezą.
    Viską išmaišome.
    Tešlą pilame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
    Kepame apie 15 minučių.
    Ataušiname.

  2. Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, sudedame pjaustytus svogūnus, įberiame prieskonių.
    Išmaišome.
    Masę dedame ant iškepto pado, suvyniojame.

  3. Kepame dar apie 40 minučių.
    Supjaustome 4 cm storio riekelėm.

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Renata
2016-02-07 18:37
Tešla: fermentinis sūris, kiaušiniai ir majonezas.
Vaida
2016-02-06 22:14
O kokia tesla??