Farširuotos kelmučiais vištos šlaunelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 0.25 vieneto
- Vištų blauzdelės, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, pikantiškas, 2 valgomieji šaukštai
- Kelmučiai, virti, arba marinuoti, 100 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, paukštienos
- Čili, milteliai
Gaminimo instrukcija:
2 porcijos.
Nuo šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir paliekant tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba gerai užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje apie 30 min. Po to aptepame aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius) ir dar pakepame 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir pakepti dar 5 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-15 22:23
as gaminu panasiai slauneles, tik mesa nuimta susmulkinu, arba sumalu+ pakepinto svoguno ir daug tarkuotu, svieste pakepintu morku.Gaunasi l. skaniai.As apkepinu pradzioj keptuvej, o baigiu-orkaiteje...
2010-07-08 11:25
tai is kuo gaminti ar is blauzdeliu ar is slauneliu?
2010-01-27 00:52
nuimti
2010-01-26 23:19
biski nesupratau paaiskink smulkiau



2011-03-06 11:50