Farširuotas upėtakis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Upėtakis, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Prieskoniai, žuvims
Gaminimo instrukcija:
Gražiai atskirti oda nuo kaulų ir mėsos, palikti tik galva su oda. Žuvies mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti, apkepam morkas ir svogūnu ir kartu su skiltele česnako. Taip pat sumalame ir sumaišome su žuvies faršu. Įmušame kiaušinį, pagal skoni pagardiname žuvies prieskoniais, druska, pipirais ir džiuvėliais. Paruoštą faršą įkimšame į upėtakį, suformuojame žuvį ir į orkaitę. Iškepusį įdarytą upėtakį paliekami atšalti, o pateikiant papuošiame.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-12-22 10:08
Labai ačiu,pabandysiu
2022-04-04 21:19