Farširuotas upėtakis

Farširuotas upėtakis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Upėtakis, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Prieskoniai, žuvims
Gaminimo instrukcija:

Gražiai atskirti oda nuo kaulų ir mėsos, palikti tik galva su oda. Žuvies mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti, apkepam morkas ir svogūnu ir kartu su skiltele česnako. Taip pat sumalame ir sumaišome su žuvies faršu. Įmušame kiaušinį, pagal skoni pagardiname žuvies prieskoniais, druska, pipirais ir džiuvėliais. Paruoštą faršą įkimšame į upėtakį, suformuojame žuvį ir į orkaitę. Iškepusį įdarytą upėtakį paliekami atšalti, o pateikiant papuošiame.

Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jūratė
2022-04-04 21:19
Kiek laiko ir kokioj temperatūroj kepti?
Dalia
2019-12-22 10:08
Labai ačiu,pabandysiu