Farširuotas batonas

Farširuotas batonas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, virti, 3 vienetai
  • Aliejus
  • Sviestas, 100 gramų
  • Žuvis, konservuose, aliejuje, 1 vienetas
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Nuo batono nupjauti galus, išimti minkštimą iš vidaus.
Sumaišyti batono minkštimą su žuvies konservais, smulkintais kiaušiniais, pakeptais aliejuje svogūnais, minkštu sviestu ir kapotais žalumynais.
Gauta mase įdaryti batoną ir padėti į šaldytuvą 2 val.
Tada supjaustyti batoną riekėmis.

Receptą atsiuntė: Raimonda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Virginija
2020-04-04 13:11
Puikus ir visai paprastas
Renata
2013-08-14 16:36
as dar gal orkaitej bandyciau pakept
jklmn
2011-10-16 11:23
labai fainai baliams liuks ideja