Farširuota paprika

Farširuota paprika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, 6 vienetai
  • Mėsa, faršas, 500 gramų
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 1 stiklinė
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošti faršą - sumaišyti su prieskoniais ir žalumynais. Ryžius išvirti ir sudėtii į faršą.

  2. Papriką išvalyti nuo sėklų. Prikimšti faršu.

  3. Virti apie 30 min. pasūdytame vandenyje.

  4. Grietinėlę sumaišyti su miltais. Gerai išmaišyti, kad nebūtų gumulių. Po truputį supilti į verdančią papriką. Pavirti dar 15 min.

  5. Patiekti su grietine ir žalumynais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Romuald
» Rašyti komentarą