Farširuota lydeka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Morkos, virtos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Lydeka, 1 vienetas
- Druska
- Prieskoniai, žuvies
- Bandelės, mirkyta piene, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo kaulo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom.
Žuvies mėsą ir virtas morkas sumalam mėsmale.
Svogūną susmulkinam stambesne tarka ir truputėlį pakepinę padedam, kad atvėstų.
Kiaušinius kietai išverdam, nulupam ir padedam, kad atvėstų.
Atvėsus svogūnams ir kiaušiniams, pakepinta svogūną sudedam į faršą, kiaušinius supjaustom ir sudedam į bendrą masę, įmušam viena žalią kiaušinį, sudedam piene mirkyta bandelę ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą.
Skardą ištepam aliejum, įdedam lydeka ir pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam apie 50-60 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-11 10:54
Aciu uz nuostabu lydekos recepta lb.padejo gaminant si sedevra
labai labai skanu ir grazu

2010-12-14 00:56
Nuostabi stalo puosmena, ir skanestas, o kiek darbo ideta!
Sekmes ir sveikatos virejoms tikro maisto!
Sekmes ir sveikatos virejoms tikro maisto!
2010-12-14 00:54
yra pasakymas "ant psichiskai nesveiku pykti negalima", bet neringa manau yra velnio ispera, kuri yra ispudrintais smegenimis ir dar kitiems pudrina, tokius reikia farsiruoti, tik neaisku kas valgytu, nebent i darza kompostui.
2009-08-16 18:50
Neringute misk toliau savo trauklapiais ir nerasyk cia,tikrai ne lapu megejai sis tinklapis
O aciu tiem kas sukure sia ideja apie tinklapi
Ir beja yra teke ragaut tikrai gardu ir akis kur paganyti yra
Saunuole Ingrida jog susidorojai su gan sunkia uzduotele 





2014-07-14 17:39