Farširuota Laimos lydeka

Farširuota Laimos lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lydeka, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Batonas, riekelė, 1 vienetas
  • Grietinėlė, riebi, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Lydeką išvalyti, atskirti mėsą nuo odos, odą pasūdyti. Sutarkuoti smulkia tarka morką, smulkiai supjaustyti svogūną ir viską apkepti svieste. Lydekos mėsą atskirti nuo kaulo ir sumalti mėsmale kartu su grietinėlėje išmirkyta balta duona. Sudėti keptas morkas su svogūnais, pasūdyti, papipirinti ir visą masę sudėti į lydekos odą, užsiūti pilvą. Kepti skardoje, uždengtoje folija apie 45 minutes 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Paskui nuimti foliją ir kepti, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nerka
2015-10-29 21:02
kokiais siulais pilva uzsiuvat?
anonimas
2014-12-12 12:25
anonimas
2014-12-12 12:24
:3
anonimas
2014-12-12 12:23
Anonimas
2014-12-12 12:19
(y)