„Ežiukai“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, (dekoravimui)
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, didelės, virtos, 1 vienetas
- Jautienos faršas, arba kiaulienos, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, kietai virti, 6 vienetai
- Batonas, 0.5 vieneto
- Pienas, 100 mililitrų
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Makaronai, vermišeliai
- Pienas, tarkuotas, 70 gramų
- Druska
- Prieskoniai, jautienai
- Kvapieji pipirai, (dekoravimui)
Gaminimo instrukcija:
Duoną išmirkyti piene ir nusunkite.
Sumaišyti faršą su mirkyta duona, 1 kiaušiniu, druska, pipirais bei jautienos prieskoniais.
Virtus kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę ir išimti jų trynius.
Virtų kiaušinių trynius sumaišykite su susmulkinta morka, tarkuotu sūriu, majonezu ir druska.
Gauta mase įdaryti virtų kiaušinių baltymus ir suvožti po dvi puseles į krūvą.
Kiekvieną kiaušinį aplipinti faršu ir suformuoti ežio formą.
Suformuotus ežius dėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, iš makaronų padaryti spyglių imitaciją, o iš pipirų akis bei nosį.
Kepti apie 30-35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus sudėti ant salotų lapais išklotos lėkštės ir patiekti, kaip karštą patiekalą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-23 00:01
labai skanus gavos,aisku gal kazkiek perkepiau. dejau po puse kiausinio i vidu ir neperdidziausi ezikai buvo.aciu uz recepta
2011-12-30 21:52
Skanus visai gavosi
tik labai jau dideli, 6 eziukai. kitam kartui gaminsim sakem tiesiog kiausinius ir suri ir morkytes viska kartu sumaisysism ir desim kaip ydara i kotletukus
aciu uz recepta!





2011-12-21 12:04
liuks
išbandysime
keptas zuikis jau atsibodes,kepsime ežiukus





2015-01-04 10:37