Ežiukai

Ežiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 600 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų ir pasūdyto vandens užmaišykite kiek kietoką tešlą.
Atgnybkite gabalėlį tešlos, iškočiokite iš jos piršto storio volelius ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Tuomet kiekvieną gabalėlį spausdami braukite per tarkos antrąją pusę.
Pagamintus ežiukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 10 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Virėja
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ausra
2018-01-18 14:15
O kiaušinį kur deti?
Wiliux
2018-01-10 23:15
Butinai reikia varskes kad butu minksti ir purus, nes be jos gaunasi kietoki
Audronė
2017-08-16 20:18
Viską darau taip, bet į tešlą įminkau varškės, tada eżiukai minkštesni. Siūlau pabandyti. Skanaus!
auste
2016-12-15 21:10
Labai skanu mes net mokykloje gaminsime
"vireja"
2015-05-01 14:32
Tokiom kaip as tokie paprasti receptai labai pravescia. Klaikiai nemegstu gaminti, net nezinau kuom skiriasi kieta tesla nuo minkstos, ir kaip supast kokia ji yra. Mane pykina vien nuo jos darymo. Tai virtuveje noriu kuo maziau laiko paleist, bet kad ir seimyna butu laiminga. Tai labai dekinga uz tokius paprastus ir greitus repectukus