Ežiukai

Ežiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Vanduo
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų ir pasūdyto vandens suminkoma kietoka tešla.
Iš jos padaromi piršto storumo voleliai, supjaustomi 3—4 cm ilgio gabalėliais ir per tarkos antrąją pusę braukiant padaromi raštuoti vamzdeliai.
Stipriau spaudžiant, ežiukai būna plonesni, greičiau išverda ir būna skanesni.
Taip pat jie bus skanesni ir minkštesnį, į tešlą įmaišius truputį varškės.
Pagaminti ežiukai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir 8—10 min verdami.
Išvirę išgriebiami, nuvarvinami, sudedami į pusdubenį ir užpilami sviestu su grietine arba spirgučiais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gordon Ramsie's
2020-01-16 15:12
most delicious pasta
Kiraa
2019-08-30 16:36
L skanu.Vaikai megsta be galo.Greitas ir skanus patiekalas
Jonas
2019-03-29 16:53
Pagaliau tikras receptas! O tai raso visokius iskripusius receptus! ACIU
Rima
2017-10-01 20:15
Skanu ir pigu.
ast
2016-12-09 16:21
Labai skanus