Ežiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų ir pasūdyto vandens suminkoma kietoka tešla.
Iš jos padaromi piršto storumo voleliai, supjaustomi 3—4 cm ilgio gabalėliais ir per tarkos antrąją pusę braukiant padaromi raštuoti vamzdeliai.
Stipriau spaudžiant, ežiukai būna plonesni, greičiau išverda ir būna skanesni.
Taip pat jie bus skanesni ir minkštesnį, į tešlą įmaišius truputį varškės.
Pagaminti ežiukai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir 8—10 min verdami.
Išvirę išgriebiami, nuvarvinami, sudedami į pusdubenį ir užpilami sviestu su grietine arba spirgučiais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-08-30 16:36
L skanu.Vaikai megsta be galo.Greitas ir skanus patiekalas
2019-03-29 16:53
Pagaliau tikras receptas! O tai raso visokius iskripusius receptus! ACIU
2017-10-01 20:15
Skanu ir pigu.
2016-12-09 16:21
Labai skanus
2020-01-16 15:12