Evelinos obuolų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Obuoliai, vidutinio dydžio, geriau rūgštesni, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Sviestas, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Paruoštus obuolius supjaustyti ir apiberti cukrumi, sviestas kambario temperatūros ir cukrus gerai išmaišomi, toliau įmušti po vieną kiaušinį, galiausiai beriama miltai su kepimo milteliais, išsukti ir sudėti obuolius. Kepama 200 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-16 13:18
labai skanus pyragas visa seima piršteliu apsilaize mmmmmmm patarciau i jum pasigaminti to paties labai skanu!



2011-05-16 13:20