Evalduko apkepas

Evalduko apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 8 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Pienas, 200 gramų
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Bulves sutarkuoti stambiau, simboliškai įdėti prieskonių ir įpilti stiklinę pieno. Faršą pasiruosti atskirai, įdėti prieskonių ir įmušti 1 kiaušinį. Pasiruošti formą. Ant kepimo popieriaus sluonksniuoti bulvių sluoksnį, paskui faršą ir vėl bulvių sluoksnį. Kepti orkaitėje apie valandzikę, paskui išimti, apibarstyti sūriu ir dar pakepti kol sūris ištirps.
Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Evkinas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Karolina
2014-12-17 15:37
Bulves galima tarkuoti per burokine tarka ir viska daryti kaip parasyta. man asmeniskai labai skanu
Reda
2010-10-19 20:26
Gal ir skanus buvo, tik nuottraukoje kiek zalias