Eršketų kotletai su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Eršketas, filė, 1 kilogramas
- Džiūvėsėliai, malti, 1.5 stiklinės
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Grietinėlė, 1.25 stiklinės
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Sviestas, 150 gramų
- Sultinys, žuvies, 1.5 stiklinės
- Prieskoniai, žuviai
Gaminimo instrukcija:
Pradedame gaminti padažą.
Pievagrybius susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su sviestu.
Miltus sumaišome su grietinėle, supilame ant grybų ir kaitiname, kol masė sutirštėja.
Supjaustome žuvį mažais gabalėliais, sudedame į švarią keptuvę, užpilame sultiniu, uždengiame ir kaitiname apie 10 min. virš mažos ugnies.
Tuomet sumaišome žuvį su pievagrybių padažu bei prieskoniais ir iš gautos masės suformuojame apvalius kotletus.
Kotletus apvoliojame plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba gruzdintuvėje.
Patiekiame su bulvėmis ir daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-04-16 00:48