Eršketas, įdarytas lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Eršketas, 2.5 kilogramo
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
500 g lašišos filė
stiklinė grietinėlės
kiaušinis
prieskoniai
krapai
Nepjaustytą žuvį paruošti: išorę bei vidų ištrinti druska ir pipirais (ar kitais mėgiamais prieskoniais), pašlakstyti citrinų sultimis, prikimšti paruošto įdaro. Iš viršaus užtepti grietinės ir sviesto. Įdarui lašišos filė susmulkinti blenderiu, įpilti grietinėlę, įmušti kiaušinį, pagardinti smulkintais krapais ir prieskoniais. Į skardą įpilti 0,5 stiklinės vandens, sudėti įdarytą eršketą ir kepti orkaitėje apie 1,5 valandos, kelis kartus laistant kepimo metu išsiskyrusiomis sultimis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-21 14:19
Svetainės vedėjams pats laikas išmokti kuo skiriasi Kūčių ir Kalėdų valgiai. kas yra tradicijos. Manau būtų gerai net vidurinę mokyklą baigti
2016-03-05 09:22