Ėriuko suktas kepsnys su karamelizuotomis daržovėmis

Suktas ėriuko kepsniukas su karamelizuotomis daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ėriuko išpjova, 200 gramų
- Morkos, 10 vienetų
- Cukinijos, 1 vienetas
- Pomidorai, 6 vienetai
- Ryžiai, 150 saujelių
- Svogūnų laiškai
- Sviestas, 50 riekių
- Cukrus
- Prieskoniai
- Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Atpjauti ėrienos gabalėlį, išmušti, įtrinti gruziniškomis žolelėmis, aptepti garstyčiom. Įkaitinti keptuvę. Kepti.
Kitoje keptuvėje ištirpinti sviestą ir,po mažu, berti cukrų, sudėti morkas ir lazdelėmis pjaustytą cukiniją. Kai pradės karamelizuotis, sudėti pjaustytus slyvinius pomidorus, įspausti citrinos sulčių ir įdėti šaukštelį garstyčių bei dar šiek tiek pakepti.
Išvirti ryžius, kad ryžiai įgautų auksinį atspalvį. Baigus virt, berti žiupsnelį ciberžolės.
Pateikti su mėgstamu padažu. Papuošti galima šviežiais svogūno laiškais.
SKANAUS.
» Rašyti komentarą