Ėriuko suktas kepsnys su karamelizuotomis daržovėmis

Ėriuko suktas kepsnys su karamelizuotomis daržovėmis
Suktas ėriuko kepsniukas su karamelizuotomis daržovėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ėriuko išpjova, 200 gramų
  • Morkos, 10 vienetų
  • Cukinijos, 1 vienetas
  • Pomidorai, 6 vienetai
  • Ryžiai, 150 saujelių
  • Svogūnų laiškai
  • Sviestas, 50 riekių
  • Cukrus
  • Prieskoniai
  • Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
  1. Atpjauti ėrienos gabalėlį, išmušti, įtrinti gruziniškomis žolelėmis, aptepti garstyčiom. Įkaitinti keptuvę. Kepti.

  2. Kitoje keptuvėje ištirpinti sviestą ir,po mažu, berti cukrų, sudėti morkas ir lazdelėmis pjaustytą cukiniją. Kai pradės karamelizuotis, sudėti pjaustytus slyvinius pomidorus, įspausti citrinos sulčių ir įdėti šaukštelį garstyčių bei dar šiek tiek pakepti.

  3. Išvirti ryžius, kad ryžiai įgautų auksinį atspalvį. Baigus virt, berti žiupsnelį ciberžolės.

    Pateikti su mėgstamu padažu. Papuošti galima šviežiais svogūno laiškais.

    SKANAUS.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Erikas
» Rašyti komentarą