Ėriuko kulšnis su šakninėmis daržovėmis bei pastarnokų čipsais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Čiobreliai
- Morkos
- Pastarnokas
- Ropės
- Rozmarinas
- Raudonas vynas, 250 mililitrų
- Sultinys, vištienos
- Ėriena, ėriuko kulšnis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Ėriuko kulšnį apkepti karštoj keptuvėj, kad labai gerai paruduotų.
Virti vyne ir sultinyje su prieskoninėm žolėm kokias 2-3 valandas ant labai lėtos ugnies (turi vos laikytis ant kaulo).
Daržoves nuskusti ir supjausčius kubeliais kept orkaitėje 150 laipsnių temperatūroje, pabarščius prieskoninėm žolėm.
Pastarnokų čipsams pastarnokus skusti bulvių skutekliu ir skutenas virti karštam aliejuj arba fritiūrinėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-18 15:16


2009-09-02 20:18
Maksai prisidedu prie koment 

2009-09-02 14:05

2009-09-02 14:02
Tiems laimingiems kas tas kulsis turi
)

2012-08-14 09:56