Ėriuko kulšnis su šakninėmis daržovėmis bei pastarnokų čipsais

Ėriuko kulšnis su šakninėmis daržovėmis bei pastarnokų čipsais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai
  • Morkos
  • Pastarnokas
  • Ropės
  • Rozmarinas
  • Raudonas vynas, 250 mililitrų
  • Sultinys, vištienos
  • Ėriena, ėriuko kulšnis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Ėriuko kulšnį apkepti karštoj keptuvėj, kad labai gerai paruduotų.
Virti vyne ir sultinyje su prieskoninėm žolėm kokias 2-3 valandas ant labai lėtos ugnies (turi vos laikytis ant kaulo).

Daržoves nuskusti ir supjausčius kubeliais kept orkaitėje 150 laipsnių temperatūroje, pabarščius prieskoninėm žolėm.

Pastarnokų čipsams pastarnokus skusti bulvių skutekliu ir skutenas virti karštam aliejuj arba fritiūrinėje.

Receptą atsiuntė: Šarūnas dromdrom.com
» Rašyti komentarą
» Komentarai
As
2012-08-14 09:56
Jei virti reikia 2-3 valandas ir mėsa dar turi laikytis ant kaulo, tai tamsta patiekalą siūlai ne iš ėrienos, o iš seno, daug daug ėriukų prigaminusio riestaragio AVINO. O jis nuo ėriuko skiriasi. Tiek amžium, tiek skaistybe.
(anonimas)
2009-12-18 15:16
AS
2009-09-02 20:18
Maksai prisidedu prie koment
Maksas
2009-09-02 14:05
Maksas
2009-09-02 14:02
Tiems laimingiems kas tas kulsis turi )