Eriko šokoladinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo, 2 stiklinės
- Šokoladas, juodasis
- Aliejus, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Išplakite kiaušinius, po to įpilkite cukraus, vanilinio cukraus ir kepimo miltelių.
Vėl išmaišykite, kai išmaišysite suberkite miltus, supilkite vandenį ir aliejų. Išmaišykite ir įberkite sutarkuotą šokoladą.
Ir vėl išmaišykite kol liks skysta masė.
Gautą masę supilkite į margarinu arba sviestu pateptą metalinę kepimo skardą.
Kepkite apie 45 minutes 170 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-18 14:54






















2011-10-18 14:40










2011-09-19 19:33
Buvo dukrytes gimtadienis 4metukai tai pagaminau sita pyraga,tai visiem namiskiam patiko ir man
k:


2011-08-17 13:07
nezinau kaip jums bet man labai gardus!!!



2011-10-18 14:56