Erienos vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Čiobreliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Laurų lapai, smulkintas, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Porai, nedideli, 1 vienetas
- Svogūnai, dideli, 2 valgomieji šaukštai
- Saulėgrąžų aliejus
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite erieną vienodais vidutinio dydžio gabaliukais.
Dubenyje sumaišyti alyvuogių aliejų su smulkintais aromatiniais prieskoniais, druska ir pipirais. Sudėti į dubenį ir palikti 10 min. marinuotis.
Nulupti svogūnus ir supjaustyti į 8 dalis. Nedidelius porus į 10 dalių.
Verkite svogūnus, porus pakaitomis su erienos gabaliukais.
Ištepkite groteles saulėgrąžų aliejumi ir gerai įkaitinkite.
Kai grotelės įkais kepkite vėrinukus 10 min. dažnai vartant.
Per tą laiką paruoškite garnyrą (vietoj pomidoro galite naudoti kitus mėgiamus vaisius).
Patiekti iškart :).
Skanaus!
» Rašyti komentarą