Ėrienos vėrinukai

Ėrienos vėrinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 1
  • Kalendra, 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 6 valgomieji šaukštai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Ėriena, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pasiruošiame marinatą: sojos padažą sumaišome su aliejumi, įspaudžiame citrinos sultis, suberiame druską, kalendrą, garstyčias ir sutrintą česnaką. Viską dar kartą išmaišome.
Ėrieną supjaustome kubeliais ir apipilame marinatu.
Marinuojame mėsą apie 5-6 valandas arba jei yra laiko - apie parą.
Kepame šašlykinėje ant įkaitusių žarijų.

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą