Ėrienos vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 1
- Kalendra, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 6 valgomieji šaukštai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Ėriena, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pasiruošiame marinatą: sojos padažą sumaišome su aliejumi, įspaudžiame citrinos sultis, suberiame druską, kalendrą, garstyčias ir sutrintą česnaką. Viską dar kartą išmaišome.
Ėrieną supjaustome kubeliais ir apipilame marinatu.
Marinuojame mėsą apie 5-6 valandas arba jei yra laiko - apie parą.
Kepame šašlykinėje ant įkaitusių žarijų.
» Rašyti komentarą