Ėrienos pjausniai

Ėrienos pjausniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Garstyčios, marinatui, 5 valgomieji šaukštai
  • Brendis, marinatui, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, marinatui, 9 valgomieji šaukštai
  • Aviena, šonkauliai, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Avienos šonkaulius užpilkite marinatu, išmaišykite ir palaikykite šaltai apie 2-3 valandas. Kepkite grilyje arba orkaitėje. Orkaitėje kepti reikia apie 1 h, 195-200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą