Ėriena mongoliškai

Ėriena mongoliškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ėriena, 350 gramų
  • Česnakai, smulkintų, 2 skiltelės
Kepimui:
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Padažui:
  • Kukurūzų krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, tamsaus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sambal Oelak padažas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Sojos padažas, šviesaus, 1 valgomasis šaukštas
  • HOISIN padažas, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Baltas vynas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo, 0.75 stiklinės
  • Sezamų aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Marinatui:
  • Kukurūzų krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Soda, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Sojos padažas, šviesaus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Baltas vynas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su soda, krakmolu, šviesiuoju sojų padažu ir baltuoju vynu. Marinuoti 2-24 val.

  2. Sumaišyti padažui skirtus ingredientus: 3 valg. š. krakmolo, 2 valg. š. tamsiojo sojų padažo, 1 valg. š. šviesiojo sojų padažo, Sambal Oelak, hoisin padažo, baltojo vyno, vandens ir sezamų aliejaus.

  3. Pakepinti smulkintus česnakus keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pridėti mėsą ir gerai iškepti. Tuomet supilti padažą ir dar pakepinti kol sutirštės. Patiekti su ryžiais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą