Ėriena mongoliškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ėriena, 350 gramų
- Česnakai, smulkintų, 2 skiltelės
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kukurūzų krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, tamsaus, 2 valgomieji šaukštai
- Sambal Oelak padažas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Sojos padažas, šviesaus, 1 valgomasis šaukštas
- HOISIN padažas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Baltas vynas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo, 0.75 stiklinės
- Sezamų aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kukurūzų krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Soda, 0.5 valgomojo šaukšto
- Sojos padažas, šviesaus, 1 arbatinis šaukštelis
- Baltas vynas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su soda, krakmolu, šviesiuoju sojų padažu ir baltuoju vynu. Marinuoti 2-24 val.
Sumaišyti padažui skirtus ingredientus: 3 valg. š. krakmolo, 2 valg. š. tamsiojo sojų padažo, 1 valg. š. šviesiojo sojų padažo, Sambal Oelak, hoisin padažo, baltojo vyno, vandens ir sezamų aliejaus.
Pakepinti smulkintus česnakus keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pridėti mėsą ir gerai iškepti. Tuomet supilti padažą ir dar pakepinti kol sutirštės. Patiekti su ryžiais.
» Rašyti komentarą