Empanada su vištiena, žalia paprika ir porais

Empanada su vištiena, žalia paprika ir porais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Porai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Vištiena, krūtinėlė, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, kietai virti, 1 vienetas
  • Vanduo, 3 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus
  • Raudonėliai, malti, 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonieji pipirai, susmulkinti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Tešla, Empanadas, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:

Supilkite į puodą 3 stiklines vandens, pasūdykite, sudėkite vištienos krūtinėlę, 1 stambiai supjaustytą svogūną ir virkite apie 20 min., kol mėsa pilnai išverda.
Išvirtą vištieną palikite pravėsti, o pravėsusią supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Įkaitinkite troškintuvėje aliejų ir 2 min. pakepinkite jame susmulkintą likusį svogūną.
Svogūnui apkepus sudėkite į troškintuvę supjaustytus porus (baltas dalis) ir pakepinkite apie 10 min.
Svogūnui ir porams apkepus sudėkite supjaustytą vištieną, papriką, raudonuosius pipirus, pagardinkite raudonėliu druska bei pipirais ir maišant patroškinkite apie 5-8 min.
Supjaustykite kietai virtą kiaušinį.
Iškočiokite plonai tešlą ir išspauskite apvalius blynelius.
Kiekvieno blynelio viduryje dėkite po pusę šaukšto patroškinto įdaro, šiek tiek virto kiaušinio ir perlenkus gražiai užspauskite tešlos kraštus. Kad tešla geriau suliptų galite pavilgyti vandeniu.
Kiekvieną pyragėlį aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite apie 12-15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekite šiltus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Aušrinė
» Rašyti komentarą