Empanada su gervuogėmis

Empanada su gervuogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 8 valgomieji šaukštai
  • Gervuogės, 2 stiklinės
  • Obuoliai, nulupti ir stambiai sutarkuoti, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2.25 valgomojo šaukšto
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
  • Tešla, Empanada bandelėms, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sudėti į puodą gervuoges, tarkuotus obuolius, 2 šaukštus miltų, cinamoną, 6 šaukštus cukraus ir vis maišant kaitinti apie 5 min. virš vidutinės ugnies, tačiau nepervirti, kad uogos visiškai nepasileistų.
Pavirus sudėti į dubenį ir palikti atvėsti.
Iškočioti tešlą, išspausti apskritus blynelius ir kiekvieno blynelio viduryje dėti po šaukštelį uogų įdaro.
Patepti tešlos kraštelius pienu ir gražiai sulipinkite.
Paruoštas bandeles dėti ant likusiais miltais apibarstytos kepimo skardos.
Bandeles aptepti pienu, apibarstyti likusiu cukrumi ir kepti apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekti atvėsusius.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą