Empanada su avietėmis, ožkos pieno sūriu ir migdolais

Empanada su avietėmis, ožkos pieno sūriu ir migdolais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 370 gramų
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Migdolai, plokštelės, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 0.5 stiklinės
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūris, ožkos pieno, 340 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite miltus ir 0,5 šaukštelio druskos, sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite.
Tuomet įdėkite 1 kiaušinio trynį ir maišant palengva supilkite šiltą pieną. Maišykite tol, kol tešla pasidaro tasi ir tuomet iškočiokite ją ir išspauskite apvalius blynelius.
Ožkos pieno sūrį sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi.
Ant kiekvieno tešlos blynelio dėkite po šaukštelį sūrio masės, po porą aviečių ir šiek tiek migdolų plokštelių.
Blynelių kraštus patepkite išplaktais kiaušinių baltymais ir perlenkę užspauskite pirštais bei šakute.
Aptepkite empanda išplaktu kiaušinio tryniu ir apibarstykite migdolų plokštelėmis.
Kepkite apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaukite šiltas.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą