Emilijos obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Obuoliai, 5 vienetai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų.
Suplakame atskirai baltymus, trynius plakame su cukrumi.
Į trynių bei cukraus gautą masę dedame miltus bei suplaktus baltymus. Išplakame.
Galiausiai įdedame grietinę ir vėl gerai suplakame.
Obuolius nulupame ir supjauskome norimais gabaliukais ar juostelėmis.
Sudedame obuolius į pagamintą tešlą ir gerai išmaišome, kad obuoliai tešloje pasiskirstytų tolygiai.
Supilame tešlą į formą ir dedame į pašildytą orkaitę.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-17 05:23
Nugriuk vietoj... Kai kurie zmones kelia juoka su savo komantarais. Nemokate gaminti - nekritikuokit recepto. Emilija, aciu, superinis receptas. Pyragas nuostabiai skanus, mazai produktu reikia ir labai greitai pagaminamas. Gaminau n kartu ir kiekviena karta super skanus. Tik as siek tiek sodos iberiu ir obuolius su citrinos rugstele paslakstau stiprokai. 

2012-10-12 15:32
ainu kepti tai isgyrtas paragausiu
2011-08-19 20:00
Šis obuolių pyragas man sukėlė dviprasmišką įspūdį. Pradėjus valgyti ką tik iškepusį staiga pagalvojau kokį š aš čia valgau, kažkoks nelabai skanus pasirodė, rodėsi, kad trūksta kažkokio ingridiento. Tačiau vėliau paragavus jį šaltą, nuomonė pasikeitė. Keista
, visai "
amanomas" jau valgyt tapo. Taigi, šaltą, mano manymu, tokį valgyti tegalima, arba vietoj grietinės reiktų kažką riebesnio įmaišyt 



2011-08-14 14:29















2015-03-22 09:43